Padel Viikinranta
Tervetuloa pelaamaan padelia!

Siirry alta Playtomic varausjärjestelmään varataksesi padelvuoron tai googlekalenteriin varataksesi golfsimulaattorivuoron!

Varaa Padelvuoro tästä
Varaa golfsimulaattori tästä (osoite jokisuuntie 5)


 Padel maksetaan Playtomic varausjärjestelmän kautta. Golfsimulaattorin mobilepay maksuohjeet löytyvät simulaattorin vierestä sekä varauskalenterista. Simulaattori sijaitsee singlekentän takana osoitteessa Jokisuuntie 5.


Padelia jo vuodesta 2016!

 

Padel Viikinranta on Helsingin ensimmäinen padelklubi jo vuodesta 2016. Tarjontaamme kuuluu kaksi intiimiä hallia, jotka soveltuvat myös erinomaisesti erilaisiin yk­si­tyis­ti­lai­suuk­siin ja turnauksiin.
Molemmat hallit sijaitsevat samalla kadulla osoitteissa Jokisuuntie 2 ja 5. Jokisuuntie 5 hallista löytyy kaksi nelinpelikenttää, singlekenttä sekä golfsimulaattori ja Jokisuuntie 2 hallista kaksi nelinpelikenttää.
Jokisuuntie 5 hallilta löytyy myös padelshop.
Molempien hallien pihalta löytyy ilmaista parkkitilaa ja halleista omat pukuhuoneet suihkuineen sekä varusteet kuten vuokramailat ja pallot.

Vakiovuorojen ja yk­si­tyis­ti­lai­suuk­sien varaamiseksi sekä palautteen jättämiseksi ota yhteyttä mailitse osoitteeseen padel@bluemedia.fi.