Kehonhuollon etäkonsultaatio

Kauttamme voit varata ajan kehonhuollon online-konsultaatioon, jotta saat tukea liikkuvuutesi parantamiseen ja tehokkaampiin padelpeleihin.

Etäkonsultaatio sisältää yleisen ryhtitarkistuksen, katsauksen peliasentoon sekä havaittaviin lihaskireyksiin. Konsultaation aikana saat myös tarvittavia itsehoito-ohjeita kehonhuoltoon ja liikkuvuuden parantamiseen. Tavoitteena on ergonomisen ja tehokkaan peliasennon löytäminen sekä yksilöllisen kehonhuollon vahvistaminen, jotta liikkuvuus paranee niin padelkentällä kuin sen ulkopuolellakin.

Kehonhuoltoasi parantamassa

Marjo Lahti

Marjo Lahti, BodyScene
Koulutettu hieroja, hierojan ammattitutkinto
Hierojan erikoisammattitutkinto (nivelmobilisaatio) Optimiterapeutti
Liikeilmaisun kouluttaja
Näyttelijä FIA

 

Olen lahtelaislähtöinen, monilla eri paikkakunnilla, sekä Islannin länsivuonoilla asustellut kolmen lapsen äiti, jonka tämänhetkinen kotipaikka on Porvoo. Työni sijaitsevat pääasiallisesti Helsingissä, mutta pidän hierontavastaanottoa sekä Porvoossa että Helsingissä.

Olen erikoistunut hieronnassa nivelten liikkuvuuden edistämiseen sekä tuki- ja liikuntaelinvaivojen, urheilu- ja työperäisten vammojen ja rasitustilojen hoitoon. Hieronnassani käy osaamisalueeni mukaisesti paljon urheilijoita.

Fyysisen teatterin tutkimus ja liikeilmaisu yhdistettynä hierontaan ja pedagogisiin opintoihin on johtanut vuosien myötä siihen että olen tutkinut opetus- ja koulutustyössäni kehollista liikekieltä, vetänyt kehonhuollon ja liikkeen koulutuksia ja tehnyt yhteistyötä muun muassa tanssijoiden kanssa sekä Suomessa että Islannissa. Olen kouluttanut myös yksilö- ja muodostelmaluistelijoita Porvoon Taitoluisteluseurassa kahden vuoden ajan sekä teen tällä hetkellä yhteistyötä Porvoon Thaiboxingclubin kanssa.

Varaa aika!